Smoke Monkey lekdetectiebedrijf, een meerwaarde voor Uw project !
Smoke Monkey lekdetectiebedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van lekdetectie voor platte daken en onafhankelijke expertise op gebied van dakbedekking.


Door de jarenlange ervaring in het uitvoeren van dakbedekking op platte daken zijn we onze expertise gaan verleggen naar het uitvoeren van rook-lekdetectie

We willen vooral een meerwaarde zijn naar de correcte uitvoering van de werken en het opsporen van mogelijke infiltraties in de diverse materialen en toepassingen.


Omdat we merken in de markt dat er veel vraag is naar het herstellen van de gevonden lekkages wil Smoke Monkey zich profileren als een ALL-IN service. Nadat Smoke Monkey een rook-lektest uitgevoerd heeft op uw plat dak, kan U optioneel kiezen voor herstelling van de inspectiegaten door onze Test Monkey's of  onze hersteldienst om de gevonden lekkages door onze Roof Monkey's te laten herstellen. Een waardevolle service om het proces van lekdetectie naar verslaggeving naar oplossen van het probleem zo efficiënt mogelijk te maken.

Lek opsporen in je dak met rook? 1 adres Smoke Monkey Lekdetectie!


We hebben vooral de ambitie om de bouwsector beter te maken en een uitgelezen partner te zijn in het gehele proces van dakbedekking.


Smoke Monkey lekdetectiebedrijf

Met behulp van onze rookgenerator zijn we in staat rook te blazen onder alle toepassingen van dakbedekking. Door onze uniek samengestelde rookvloeistof op basis van alcohol kunnen we een schadeloze rooktest voor je plat dak  garanderen. Onze vloeistof in tegenstelling tot op aardolie gebaseerde vloeistoffen produceert rook die condensvrij, kleurloos en geurloos is.


Een extra veiligheid is hierdoor voorzien naar de verlijming van je dak toe. Doordat er geen condensvorming ontstaat is er geen risico op "verzeping" of loslaten van de lijmlaag. Door het verspreiden van deze rook zijn we in staat fouten en mogelijke infiltraties en beschadigingen op te sporen en vast te stellen, zodat deze kunnen hersteld worden of aangepast.


Het wordt geen zoeken naar de spreekwoordelijke "speld in de hooiberg" maar doelgericht opsporen van lekkages en herstellen van waterlekken in je EPDM of roofing dak. Verder kan er beroep op ons gedaan worden om de inspectiegaten dezelfde dag nog waterdicht te maken. Toekomstgericht zullen er meerdere controles aangeboden worden voor toepassingen met de rookmachine zoals rook en brand simulatie in scholen en openbare gebouwen, inspectie van de veiligheid van liftschachten,...

Wat kan je van ons lekdetectiebedrijf verwachten ?

Door onze focus te leggen op het nauw samenwerken met Architecten, bouwbedrijven en verzekeringsmaatschappijen zijn we in staat om in de beginfase van de uitgevoerde werken onze expertise en diensten aan te bieden.

Snel en preventief testen op mogelijke infiltraties aangaande het plat dak om zo een hoop tijd en geld te besparen.


We focussen ons vooral op het samen werken met verschillende partners. Dit kan zich vertalen in het opgenomen worden van het lastenboek aangaande de architect en het verplichten van uitvoer door verzekeringsmaatschappijen voor bijkomende garantie naar waterdichtheid garantie in hun verzekeringspolis.


Maar ook naar testen van brand preventie plannen en uitvoering hiervan. Het testen van de rookafvoer of het simuleren van brand/rook bij eventuele evacuatie. De werking van installaties bij rook of brand in gebouwen of scholen, in samenspraak met brandweer en hulpdiensten. Wij zijn er van overtuigd dat Smoke Monkey zeker een meerwaarde kan bieden in verschillende facetten van detectie en preventie.


Smoke Monkey wil het onderscheid maken door zijn ALL-IN service en nauw samen te werken met fabrikanten van dakbedekking als erkend lekdetectie orgaan.


In samenwerking met de producenten de producten verbeteren of de toepassingen er van in praktijk testen en bij sturen.

We willen het hulpmiddel zijn om mogelijke problemen op te sporen en indien U er voor kiest, ook op te lossen!


We zijn er van overtuigd dat dit een waardevolle hulp kan zijn om de bouwsector beter te maken.


Samen naar een lekvrij dak

lekdetectiebedrijf
Expert in lekdetectie, lekdetectiebedrijf

"Je betaalt beter 1 banaan voor een preventieve inspectie , dan 100 bananen voor herstelling van waterschade"


Overtuigd van onze meerwaarde, stuur ons een banaan en wij sturen jou een Monkey

Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

   Like en deel op :

Copyright © Alle rechten voorbehouden