Lek opsporen met ROM eSTEAM 

Vind zeer efficiënt lekkages bij platte daken !


Alle lekken van groot tot klein!


Blaas met de ROM eSTEAM rookmachine rook onder de dakbedekking en detecteer een lek in U plat dak die niet altijd zichtbaar is met het blote oog.

rookgenerator lekdetectie, lekdetectie met rook, rookdetectie, riool rookmachine, rookmachine lekdetectie, rookmachine lekdetectie, rookgenerator, rookmachine, lekdetectie dak, rookmachine kopen, lek dak, rookmachine vloeistof, beste rookmachine,

Omdat wij continue onze service trachten uit te breiden en te verbeteren voor het opsporen van daklekkages, zijn we enkele handige tools aan het ontwikkelen die een lekdetectie van een plat dak zullen vergemakkelijken. Dan denken we aan een inspectieboor voor het maken van het inspectiegat en een hulpstuk om de aansluiting van de rookmachine en het dakvlak te verzekeren.

rom esteam rookgenerator, rookgenerator riolering, rookgenerator riool, rookdetectie, rookmachine, rookgenerator lekdetectie, riool rookmachine, rookmachine riool, rookmachine riolering, rookmachine riolering kopen, professionele rookmachine, vlario keurders, rookvloeistof samenstelling, lekdetectie met rook, beste rookmachine, rookgenerator kopen, lekdetectie belgie, rookmachine kopen, rookgenerator


Voor het onder de dakbedekking blazen van de rook is het wel noodzakelijk dat er een inspectiegat gemaakt wordt. Het gemaakte inspectiegat is nooit groter dan 50mm waar u vervolgens de rook in blaast. De rook belandt dus tussen de dakbedekking en het dampscherm. Doordat u de rook onder druk het inspectiegat in blaast, zoekt de rook automatisch de kortste weg naar buiten.

Door onze unieke rookvloeistof samenstelling kunnen ook volledig verlijmde daksystemen getest worden. Onze vloeistof werd ontwikkeld op basis van alcohol dewelke geurloze, kleurloze , condensvrije rook ontwikkelt. Op deze manier gaan we het fenomeen van "verzeping" of loslaten van de lijm tegen dewelke optreedt bij condensvorming.

rookmachine, rookgenerator, rookdetectie, beste rookmachine, rooktest, vlario keuring, rookmachine vloeistof

Na het maken van het inspectiegat met onze inspectieboor in het plat dak kan U ons koppelstuk plaatsen. Vervolgens sluit u de eSTEAM rookmachine er op aan en blaast u rook via de koppeling onder het plat dak. Op de plaats(en) waar het plat dak lek is of niet conform afgewerkt zal er rook verschijnen. Vervolgens kunt u dit melden aan de uitvoerende dakwerker of de plek van het lek dichten. Geen "speld in een hooiberg" maar doelgericht en efficiënt probleemzones aanpakken!

Beschouw de eSTEAM als een investering!


Lek opsporen met onze rookgenerator zal je veel tijd en geld besparen bij elk type plat dak!

Meer weten over de ROM eSTEAM?


Op onze speciale ROM eSTEAM rookmachine pagina vindt u alles over:

  •  Op welke manieren u allemaal geld kunt verdienen en of                   besparen met eSTEAM
  •  De voordelen van de eSTEAM rookgenerator
  •  De technologie die de machine zo uniek maakt voor   lekdetecties
  •  Het gebruiksgemak van het toestel
  •  De specificaties van de eSTEAM rookgenerator
  •  Wat is het verschil met een traditionele rookmachine
  •  En nog veel meer...
Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

   Like en deel op :

Copyright © Alle rechten voorbehouden