Lekdetectie voor elk type plat dak, met of zonder ballast  zonder hak en breekwerk.

Lekkages zijn over het algemeen moeilijk op te sporen.

Bij Smoke Monkey zijn we gespecialiseerd om zelfs het kleinste lek in platte daken op te sporen.


Preventieve controle alvorens er ballast aan toe te voegen is Smoke Monkey's waardevolle tip!Als onafhankelijk keuringsorgaan werken we samen met elke dakwerker, architect verzekeringsmaatschappij of gerechtskundig expert enz....

Wij stellen gedetailleerde expertiseverslagen op voor gerechtskwesties of verzekeringsmaatschappijen. Objectiviteit en onze vakkennis dragen we hoog in het vaandel.


Smoke Monkey is aan niemand gebonden maar werkt samen met elke instantie met als doel de bouw beter te maken!


Smoke Monkey biedt de mogelijkheid om na de rooktest de inspectiegaten door onze monkey's meteen waterdicht te maken, of je kiest voor jouw uitvoerende dakwerker die dezelfde dag van de keuring aanwezig is om de inspectiegaten te dichten en de herstelling uit te voeren na ontvangst van ons verslag.
plat dak lekkage, plat dak lekkage opsporen, lek plat dak, lekdetectie dak, lekkend dak, plat dak lekt, lek in dak, lek opsporen, lek in dak herstellen, lekdetectie plat dak, daklek, dak lek, dak lekt, lekdetectie, waterlek opsporen, lekkage opsporen, daklekkage, lekkage, dakdichting, lekken opsporen, opsporen, waterinsijpeling, lekkage, lekkage bitumen dak, lekkage oplossen, lekkage plat dak opsporen kosten, lekkend dak, plat dak bedekking, plat dak lekt, reparatie plat dak, dakproblemen oplossen

Lekdetectie plat dak en preventieve controle met

Smoke Monkey !


Als je ons zou vragen of je moet kiezen voor EPDM of bitumen(roofing) dakbedekking, dan kan Smoke Monkey je daar niet mee helpen ! Hangt vooral af van eigen voorkeur, budget en dergelijke, maar naar waterdichtheid en inspectie kunnen wij wel een meerwaarde voor jullie betekenen !

Smoke Monkey is van mening dat elk dak preventief gecontroleerd dient te worden op eventuele lekkages. Het is een enorme tijds- en kostenbesparing als je preventief test. Een waterlek opsporen ten gevolge van waterschade zal hogere kosten met zich meebrengen aangezien de waterschade ook hersteld dient te worden. Contacteer zeker je verzekering hierover !


Is er betwisting met de aannemer of je dak al dan niet conform gemaakt is, kunnen we bijstand leveren met een onafhankelijke audit van je dak en het waterdicht maken van de inspectiegaten. Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen en gerecht om alle partijen van een gedetailleerd EXPERTISE verslag te voorzien. Ons doel hierin, als onafhankelijk keuringsorgaan, is om alle partijen samen te brengen en doelgericht de eventuele probleemzones concreet aan te pakken. Tijd is geld en water stopt niet met zijn weg te zoeken.

Snelle acties bij waterlekkage is een must om verdere kosten te beperken!

SMOKE MONKEY


Beter voorkomen dan genezen !

Wil je graag meer info over prijzen en werking ?

Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

   Like en deel op :

Copyright © Alle rechten voorbehouden