Dak inspectie voor elk type plat dak


Wat kan Smoke Monkey voor je betekenen ?

Preventieve inspectie en lekdetectie 

Wat kan je bij een Smoke Monkey dak inspectie verwachten ?

Smoke Monkey 

staat  garant voor :

Lekdetectie voor elk type plat dak met  rooktest en unieke rooksamenstelling! Geen aantasting van de lijmlaag! Opsporen lekkage in EPDM, ROOFING, PVC dak. Dak inspectie en expertise verslag voor verzekering en/of gerechtsdeskundige! Opsporing van waterlekken aan de hand van rook-lekdetectie zonder hak of breekwerk!

Optioneel maken wij de inspectiegaten dezelfde dag nog waterdicht na inspectie. Vermeld bij de prijsaanvraag of je hier gebruik wil van maken of dat de uitvoerende dakwerker hiervoor zorgt!

Je kan er ook voor kiezen om van onze ALL-IN service gebruik te maken. Dat is lekdetectie, verslaggeving, dichtmaken van de inspectiegaten door Smoke Monkey!


Lekdetectie voor Uw plat dak ?

Lekkages moeten snel verholpen worden om waterschade te voorkomen. Denk bij waterschade onder andere aan vochtplekken, betonrot, houtrot en beschadiging van je isolatie of je interieur. Dankzij dak inspectie met rookproef is het lek snel gevonden en kunt u het direct laten repareren door de uitvoerende dakwerker.Een "EPDM"of "bitumen" dak staat bekend om de waterdichtheid, het is dan ook een zeer sterk soort dak bekleding. Ondanks het feit dat een EPDM of bitumen dak voor een lange tijd mee zal gaan is het nog altijd zo dat ook deze vorm van dakbedekking last kan krijgen van onderliggende schade. Bij een plat dak is het relatief eenvoudig om de lekkage te herstellen. Het is mogelijk om op de plekken waar schade is ontstaan een nieuwe laag EPDM of bitumen aan te brengen. Dit gebeurt op precies dezelfde manier als wanneer het voor het eerst is aangelegd op uw dak.

Nieuw plat dak geplaatst en wens je een preventieve inspectie ?

Smoke Monkey kan als onafhankelijk expert en met gespecialiseerd materiaal het kleinste lek opsporen. Dat is gemoedsrust vanaf dag 1 bij de oplevering van je nieuw dak. Wij werken nauw samen als objectieve instantie met Uw architect, bouwheer, verzekeringsmaatschappij of U als particulier om Uw lek op te sporen en alle betrokken partijen hiervan op de hoogte te stellen met onze gedetailleerde en snelle rapportering zodat er kan overgaan worden tot actie! Voor de rooktest moeten verschillende inspectiegaten gemaakt worden. Smoke Monkey biedt de mogelijkheid om deze gaten dezelfde dag nog waterdicht te maken of deze te laten dichten door de uitvoerende dakwerker.

rookmachine lekdetectie, lekdetectie met rook, rookproef, rookdetectie, lekdetectie dak, lekdetectie vlaams brabant,
lekdetectie mechelen, lekdetectie dak prijs, rooktester, lek opsporen, lekkend dak, opsporen waterlek
lekkage garagedak, opsporen waterlek, rookmachine, plat dak lekkage, rom esteam rookgenerator, lekdetectie limburg,lekken opsporen,  beste rookmachine, lek dak
rookmachine vloeistof, lekken, vochtdetectie, lekopsporing prijs, professionele rookmachine, lekdetectie prijsLaat uw dak proactief onderzoeken op waterdichtheid en mogelijke lekken


Een garantie vanaf dag 1!


Een aannemer is verplicht om 10 jaar garantie te geven op de uitvoering van het plat dak, maar indien er een lek aanwezig is kan dit zeer grote gevolgen hebben voor de woning.

Smoke Monkey kan u vanaf dag 1 garanderen of uw dak waterdicht is of interventie nodig heeft.  

Smoke Monkey biedt enkel garantie op de inspectiegaten die de Test Monkey's zelf waterdicht maken of door de uitvoerende dakwerker.


Wanneer rooktest plat dak toepassen ? 


Als u onze mening vraagt.. ALTIJD.
U heeft een extra garantie terwijl de kost voor een detectie nihil is in verhouding met de schade.
Bij
gebruik van zonnepanelen, groendak, parking, kiezelballast, ... wordt een rooktest sterk aangeraden door het WTCB. Indien er zich een lek bevind onder de kiezel ballast, zonnepanelen of groendak, dient ment eerst alles te verwijderen vooraleer een rooktest plaats kan vinden. 

Bespaar kosten door op voorhand een
rookdetectie te laten uitvoeren. 

Bespaar kopzorgen en kiest voor Smoke Monkey.


Hoe gaan wij te werk voor een lekdetectie van een plat dak ?


Na ontvangst van alle info aangaande het probleem, betrokken partijen en bereikbaarheid van de werf, word er een offerte opgemaakt. Na goedkeuring van deze offerte word U opgenomen in ons projectenbestand en zal de toegewezen technieker verder communiceren met alle betrokken partijen om tot een afspraak van keuring te komen. Onze ervaren techniekers of Test Monkey's zullen een volledige visuele controle van het dak en rooktest uitvoeren.


Lucht en rook wordt onder de dakbedekking geblazen en wij kijken waar deze de dakbedekking verlaat.
Smoke Monkey dient hiervoor een inspectieopening te maken in de dakbekking. Door de jarenlange ervaring met platte daken uit EPDM en Roofing, zullen deze openingen op strategische plaatsen gemaakt worden. Daarmee garanderen wij een maximaal bereik van het dakoppervlak met een minimum aan inspectiegaten. 
De rook beland dus onder de dakbedekking waar deze zich zal verspreiden en mogelijke lekkages zichtbaar maken. 


Zelfs de meest ervaren dakwerkers kunnen niet alle lekkages zien met het blote oog, maar voeg daar rook met aangepaste luchtstroom aan toe en dan vinden we zelfs de kleinste gaatjes.

Alle bevindingen worden ter plaatse digitaal gedocumenteerd met een controle app.

Hiervan ontvangen alle betrokken partijen een gedetailleerd verslag.

Op die manier kunnen ze makkelijk de te herstellen zones, lekken en inspectiegaten situeren en herstellen.


Optioneel bieden wij de mogelijkheid dat Smoke Monkey de inspectiegaten na de rooktest waterdicht maakt. Wordt er niet voor deze optie gekozen dan vallen deze ten laste van de uitvoerende dakwerker.

Wil je graag meer info over prijzen en werking ?

Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

   Like en deel op :

Copyright © Alle rechten voorbehouden