Plat dak herstellen, hoe doe je dat ?


Je plat dak herstellen kan een hele opgave zijn als je niet weet waar je dak lekt. Het is onze missie bij Smoke Monkey om je daar bij te helpen !

EPDM DAKBEDEKKING LEKKAGE HERSTELLEN, WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN ?


Tegenwoordig zijn er al verschillende manieren om een lek in je dak te herstellen. Je kan proberen het lek zelf op te sporen of je kan gebruik maken van onze service bij Smoke Monkey om je hier in bij te staan. Bekijk enkel van de filmpjes van de verschillende opties. Wens je dit toch liever door onze professionals te laten uitvoeren ? Neem contact op met 1 van onze monkeys en we helpen je graag verder.

Plat dak herstellen, plat dak repareren, platte daken herstellen, herstellen plat dak, herstellen platte daken, dak tuinhuis herstellen, plat dak herstellen prijs

ROOFING HERSTELLEN, WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN ?


Ook hier zijn er al verschillende manieren om een lek in je dak te herstellen. Je kan proberen het lek zelf op te sporen of je kan gebruik maken van onze service bij Smoke Monkey om je hier in bij te staan. Bekijk enkel van de filmpjes van de verschillende opties. Wens je dit toch liever door onze professionals te laten uitvoeren ? Neem contact op met 1 van onze monkeys en we helpen je graag verder.

roofing herstellen, platte daken herstellen, roofing dak herstellen, platte daken herstellen

Plat dak herstellen kan op verschillende manieren!


Ongetwijfeld kan je op Youtube of het internet verschillende manieren terug vinden. De ene al wat makkelijker dan de andere. Het vinden van de lekkage kan soms een speld in een hooiberg zijn, gelukkig kan Smoke Monkey je daar mee helpen! Wist je dat we niet enkel het lek voor je kunnen opsporen met een rooktest, maar je ook kunnen bijstaan met raad en daad voor de herstelling van je plat dak ?

Heb je een lekkage in je plat dak, of wil je je dak preventief laten controleren ?

Neem dan zeker contact op met onze Monkeys en we helpen je zo snel mogelijk verder !
Maandag - Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 16:00
Zaterdag - Zondag
Gesloten

   Like en deel op :

Copyright © Alle rechten voorbehouden